Orthomoleculaire therapie volgens de klinische PNI

Ik ga samen met jou op zoek naar de werkelijke oorzaak van jouw klachten. Als we die oorzaken gevonden hebben gaan we van daaruit proberen de balans weer te herstellen. Wie ben jij , vanuit jouw verleden en vanuit de oertijd bezien, en welke invloed hebben de huidige omgevingsfactoren daarop gehad.

Pijlers van de behandeling zijn:

1. Voeding en eventueel supplementen

”Eating is a form of self -respect.
Don’t dig your own grave with knife and fork!”

2. Stress en slapen

In onze huidige leefomgeving ligt chronische stress op de loer. Ons lichaam, evolutionair bezien, is in staat om goed met acute stress om te gaan. Chronische stress leidt tot uitputting van allerlei systemen waardoor de beschikbare energie uitgeput raakt.

3. Beweging

Bewegen is gezond en nodig om ook gezond ouder te worden. Doe jij ook al tweemaal per week spier- en botversterkende oefeningen zoals in de beweegrichtlijn voor ouderen staat? En nee, je hoeft er niet voor naar de sportschool!

Disclaimer

De advisering van Inge Kunnen is nadrukkelijk niet bedoeld als vervanging van reguliere medische behandeling door je (huis)arts of medisch specialist maar is uitsluitend bedoeld ter bevordering van een gezondere leefstijl.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Neem contact op of